Acta de l’assemblea de desembre de 2009

By , 7 novembre 2010 23:07

ACTA DE REUNIÓ ORDINÀRIA DE L’ASSEMBLEA DE L’AMPA

Data: Dijous, 3 de desembre de 2009
Hora: 22:00 h.
Lloc: Sala de Professors CP Mediterrani
Assistents: Empart Torres Roig, Joaquim Marí Arener, Fernando Villaverde Bonilla, Amparo Gimeno Ros, Ana Maria Regalado Quero, Mónica Zaragoza Cardells, Montse Lozano, Mariam Cortelles Roig, Francisca Ferrer Casares, Ramon Garcia Diaz, Raúl Sáiz Marín, José Antonio Jiménez Martínez, Xavier Pérez Pérez, Manuel Montalt Pérez, José Vicente Cortina Montañana, Alberto Marzal Palacios, José Antonio Tarazón Chapa, Jesús Riera Vicent, Beatriz Camacho Pérez, Vicente Salvador i Albert Moncusí Ferré.

1) Lectura i aprovació de l’acta anterior

No se’n presenten.

2) Renovació de càrrecs de la Junta

Per raons personals, Mario Mollà i Joaquim Marí han presentat la dimissió com a President i Vice-president de l’AMPA, respectivament. A proposta de la junta, s’aprova que els càrrecs els ocupin Beatriz Camacho Pérez (Presidenta) i José Vicente Cortina Montañana (Vice-president). La primera deixa el càrrec de Tresorera, que s’acorda assumeixi José Antonio Tarazón Chapa. Els vocals es mantindran, cas que ho accepten.

3)  Aprovació de despeses del curs 2008-09

S’aprova el document presentat per tresoreria (veure adjunt).

4) Aprovació del pessupost per al 2009-10

S’aprova el pressupost especificat en document adjunt.

5) Resultat d’eleccions a Consell Escolar

S’informa que han estat escollits com a representants al Consell Escolar José Antonio Jiménez, Mariam Cortelles i Jesús Riera.

6)  Activitats extraescolars

S’informa del bon curs de l’organització i, en el seu cas, desenvolupament, de les activitats d’anglès, informàtica i Escola Matinera. Es proposa d’organitzar una actividad d’escacs per a primària. Es desenvoluparia a la sala d’estudis de 14 a 15h. S’acorda fer gestions per a organitzar-ho per al proper curs i, si és possible, ja per al 2010.

7)  Precs i qüestions

S’informa de les opcions per a invertir els guanys de la loteria per al 2009: una instal·lació d’Osmosi, una mosquitera o un sistema atrapa-mosquits per a cuina i menjador i nous jocs per al pati d’infantil. Per qüestions de pressupost es descarta la instal·lació d’osmosi. Es valoraran altres possibilitats, si arriben.
I sense més assumptes, la reunió es clou a les 22:55 h.

La Presidenta
Signat: Beatriz Camacho

El Secretari
Signat: Albert Moncusí Ferré

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy