CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA

By , 5 maig 2010 10:08

AMPA de l´escola Mediterrani

DIJOUS, 6 DE MAIG

CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA

MOU-TE PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC!

Estimades mares i pares del CEIP MEDITERRANI:

La Plataforma per l’Ensenyament Públic ha organitzat una consulta popular a la comunitat educativa el proper 6 de maig de 2010.

L’objectiu d’aquesta consulta, màxima expressió democràtica, és donar a conéixer l’opinió de la comunitat educativa respecte a la política educativa de la Generalitat Valenciana i, en concret, del conseller d’educació Alejandro Font de Mora.

Per a la realització de la consulta, l’AMPA del CEIP MEDITERRANI organitzarem una mesa de votació a la porta del centre, coincidint amb l’hora d’eixida dels xiquets, des de les 16:40 hores fins a les 17:20 hores, per tal de facilitar-vos la votació.

També es podrà votar per correu electrònic a l’adreça comunicacio@fontdemoradimissio.org, el mateix dia de la votació. Només caldrà descarregar la papereta de votació de la web de la consulta: www.consultaplataforma.org, marcar l’opció corresponent i enviar-la a l’adreça esmentada.

En el dors d’aquesta carta adjuntem la proposta de pregunta que plantejarem en la consulta.

Esperem la vostra participació en aquesta nova mobilització de la comunitat educativa davant la política educativa del Govern Valencià i del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora. Tens l’oportunitat de fer-te escoltar.

Us adjuntem el model de papereta.

Papereta per a la consulta

2 Responses to “CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA”

  1. Mario Mollà ha dit:

    Encara que estem ja a poques hores de la consulta, vos anime a demostrar, una vegada més, la vostra disconformitat amb la línia editorial del conseller Font de Mora, farcida d’autoritarisme i d’idees extravagants. L’última, la centralització de la contractació dels menjadors. Vos esperem a les portes!!

  2. Xavier Pérez ha dit:

    Enhorabona!!!
    Ens hem manifestat amb rotunditat.
    Hi ha que escoltar la comunitat educativa abans de prendre decicions.
    No funciona aixina un sistema democràtic?

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy